FAQ

Ofte stillede spørgsmål (FAQ):

  • Er chiptuning skadeligt for min bil?

Chiptuning er på ingen måder skadeligt. Vi har tunet biler i flere år og har endnu ikke oplevet problemer forårsaget af chiptuningen.  Er din motor mekanisk i orden, så er der ingenting at frygte.

  • Giver i motorgaranti?

Ingen virksomheder giver motorgaranti, og det gør vi naturligvis heller ikke. Eftersom vi ikke ved hvordan bilen er kørt til de givne km, og hvorvidt service-intervallerne er overholdt, er det ikke muligt for os at vurdere din bil som værende 100% fejlfri.

Vi garanterer dog for at vores software virker, og at din bil kommer til at køre optimalt efter vores chiptuning. Med andre ord: vi afleverer ikke bilen til kunden før den kører optimalt. 

Når bilen er afleveret til kunden, og kunden er tilfreds – er den ude af vores hænder – ingen garanti fra vores side. Skulle kunden imod forventning opleve problemer efterfølgende, vil vi være behjælpelige med diagnosticering af fejl. Som sagt dækker vi IKKE evt. skader eller problemer efter aflevering af bilen.

  • Kan bilen stilles tilbage til standard ved evt. videresalg eller eget ønske?

Din bil kan altid downgrades til komplet standard, vi gemmer originalfilen online og kan til enhver tid indlæse den for kun 500,- inkl moms

  • Hvad koster det hvis jeg kommer ind med en allerede tunet bil?

Er bilen allerede tunet og vi ikke kan optimerer yderligere vil man blive faktureret for 50% af opgavens pris. 

Er bilen allerede tunet og kunden vil have optimeret videre pålægges der et gebyr på 1000,- DKK

  • Hvor foregår optimeringen?

Alle opgaver foregår primært på vores værksted i Virum. Vi kører dog også ud til kunder i hele landet mod et kørselsgebyr.

  • Problemer med syn/forsikring?

Chiptuningen har ikke nogen indflydelse på synstjek. Da bilen kommer til at forurene mindre end før, vil dette kun være til kundens fordel. 

Skulle din bil komme ud for en ulykke, så kan eventuelle forsikringsselskaber i Danmark hverken dokumentere, eller konkludere at tuningen af din bil er en årsagsforklaring til ulykken.